Home Kinderopvang Buitenschoolse opvang

Kindercentrum Nijntje Pluis is een ervaren en enthousiaste organisatie. Wij bieden kleinschalige en professionele kinderopvang aan in zes vestigingen binnen de gemeente Dinkelland. Bij ons staat het kind centraal, of het nu gaat om jongens en meisjes van de basisschool, peuters of baby's. Iedereen is bij ons uniek en iedereen heeft een eigen plek.

Naast kinderopvang en peuteractiviteiten kennen wij buitenschoolse opvang. Kindercentrum Nijntje Pluis is geopend van 6.45 uur -18.30 uur, ook in alle vakanties. Onze locaties liggen goed bereikbaar en hebben alle faciliteiten in huis waarmee een kind zich op zijn eigen manier in zijn eigen tempo kan ontwikkelen. De groepen en onze medewerkers stralen een warme, huiselijke, vertrouwde eigentijdse sfeer uit. Hierbij staan kindvriendelijkheid, veiligheid, geborgenheid, hygiëne en een goed gevoel voorop. Graag bieden wij u een rondleiding aan in ons kindercentrum, u bent van harte welkom.
 

Nationale voorleesdagen 2015

Wij besteden wederom dit jaar veel aandacht aan de Nationale voorleesdagen. Binnen de peutergroepen wordt er een voorleesontbijt/lunch georganiseerd door de bibliotheek. Ook komen vele opa's en oma's, papa's en mama's voorlezen aan onze kinderen. In sommige locaties gaan wij met een groepje peuters naar de basisschool waar de peuters worden voorgelezen door de bovenbouwkinderen.

Op woensdag 21 januari wordt er een voorleesontbijt gehouden voor alle BSO kinderen van Ootmarsum. Fardau Wagenaar zal hier komen voorlezen. Op vrijdag 30 januari 2015 is het de beurt aan Kim Kötter en haar vriend Jaap Reesema om tijdens het voorleesontbijt in Denekamp voor te lezen aan de BSO kinderen uit Denekamp van Nijntje Pluis.

Kortom; genoeg leuke activiteiten de komende weken.


Peuteractiviteiten
Muurschilderingen
voor de babykamer


Meer weten klik dan op de uil.
  
 
 
 
Kom jij ook spelen met Puk?
Klik maar op Puk  
 
 
 
  
            Wij zijn lid van