Home Kinderopvang Buitenschoolse opvang

Kindercentrum Nijntje Pluis is een ervaren en enthousiaste organisatie. Wij bieden kleinschalige en professionele kinderopvang aan in zes vestigingen binnen de gemeente Dinkelland. Bij ons staat het kind centraal, of het nu gaat om jongens en meisjes van de basisschool, peuters of baby's. Iedereen is bij ons uniek en iedereen heeft een eigen plek.

Naast kinderopvang en peuteractiviteiten kennen wij buitenschoolse opvang. Kindercentrum Nijntje Pluis is geopend van 6.45 uur -18.30 uur, ook in alle vakanties. Onze locaties liggen goed bereikbaar en hebben alle faciliteiten in huis waarmee een kind zich op zijn eigen manier in zijn eigen tempo kan ontwikkelen. De groepen en onze medewerkers stralen een warme, huiselijke, vertrouwde eigentijdse sfeer uit. Hierbij staan kindvriendelijkheid, veiligheid, geborgenheid, hygiëne en een goed gevoel voorop. Graag bieden wij u een rondleiding aan in ons kindercentrum, u bent van harte welkom.
 

Heb jij zin om te volleyballen? Meld je dan snel aan via uren@nijntjepluis.nl

 

Net zoals vorig schooljaar gaan wij dit schooljaar weer starten met de volleybaltraining. De volleybaltraining wordt gegeven op de dinsdagmiddag van 15.30- 16.45 in de sporthal Dorper Esch. Voor het komende seizoen hebben al veel jongens en meiden zich aangemeld. Er is plaats voor 30 kinderen voor deze sportactiviteit en momenteel zijn er nog enkele plekken vrij. Dus wil jij graag volleyballen, meld je dan snel aan! De activiteit zal weer starten op dinsdag 2 september en vindt alleen plaats in de schoolweken, dus niet in de vakanties. De volleybaltraining wordt gegeven door Tessa (leidster van de bso) en Leo Blokhuis (trainer DeVoKo).

Voor kinderen die op de dinsdagmiddag al aanwezig zijn op de bso van Nijntje Pluis, zijn er geen kosten aan verbonden. Kinderen die geen gebruik maken van de BSO op de dinsdagmiddag voor hun bestaat ook de mogelijkheid om deel te nemen aan deze Sport & spel activiteit. Voorwaarde is wel dat jullie zelf jullie kind brengen en halen naar de sporthal de Dorper Esch, de kosten zijn € 12.50 per maand, dit wordt via de factuur van DeVoKo in rekening gebracht.

           


Peuteractiviteiten
Muurschilderingen
voor de babykamer


Meer weten klik dan op de uil.
  
 
 
 
Kom jij ook spelen met Puk?
Klik maar op Puk  
 
 
 
  
            Wij zijn lid van