Home Kinderopvang Buitenschoolse opvang

Kindercentrum Nijntje Pluis is een ervaren en enthousiaste organisatie. Wij bieden kleinschalige en professionele kinderopvang aan in zes vestigingen binnen de gemeente Dinkelland. Bij ons staat het kind centraal, of het nu gaat om jongens en meisjes van de basisschool, peuters of baby's. Iedereen is bij ons uniek en iedereen heeft een eigen plek.

Naast kinderopvang en peuteractiviteiten kennen wij buitenschoolse opvang. Kindercentrum Nijntje Pluis is geopend van 6.45 uur -18.30 uur, ook in alle vakanties. Onze locaties liggen goed bereikbaar en hebben alle faciliteiten in huis waarmee een kind zich op zijn eigen manier in zijn eigen tempo kan ontwikkelen. De groepen en onze medewerkers stralen een warme, huiselijke, vertrouwde eigentijdse sfeer uit. Hierbij staan kindvriendelijkheid, veiligheid, geborgenheid, hygiëne en een goed gevoel voorop. Graag bieden wij u een rondleiding aan in ons kindercentrum, u bent van harte welkom.
 

Kerstmarkten bij Nijntje Pluis super gezellig en geslaagd.

Bij diverse kerstmarkten van Nijntje Pluis zijn de volgende bedragen opgehaald: Denekamp 421,30 euro voor stichting Twentse wens ambulance Deurningen 225,18 euro voor de Nederlandse Rett syndroom stichting Ootmarsum 1548 euro gedeeltelijk voor de stichting Twentse wens ambulance en gedeeltelijk voor de gezamenlijke openbare speelplaats. Weerselo 228,29 euro voor de Nederlandse Rett syndroom stichting.

 
 

We kunnen terugkijken op hele gezellige sinterklaasfeesten op alle locaties

 


Peuteractiviteiten
Muurschilderingen
voor de babykamer


Meer weten klik dan op de uil.
  
 
 
 
Kom jij ook spelen met Puk?
Klik maar op Puk  
 
 
 
  
            Wij zijn lid van